Tapahtumia

TULEVIA TAPAHTUMIA

Lippukuntien ja Lauritsalan Partiotuen Kirkkolanvuoren retki 28.11.2021

Perinteinen lupauksenantoretki (yli 10-vuotiaat, eli nykyjärjestelmässä seikkailijat) Kirkkolanvuorelle järjestetään ensimmäisenä adventtina 28.11. Retki on noin 1,5 – 2 tunnin retki Lasolaan, Kirkkolanvuorelle. Lupauksenannon lisäksi ohjelmassa mm. adventtihartaus. Tapahtuma on alkujaan ollut samalla lippukuntien itsenäisyyspäivän juhla. Retki lähtee bussikuljetuksella seurakuntakodin edestä kello 16:00 ja päättyy viimeistään kello 18:00.

Säänmukainen ulkoiluvarustus, sekä halutessasi ota lyhty mukaan. Bussikuljetuksen aikana kasvomaskisuositus, omat maskit mukaan. Koloilla on tarjolla glögiä tapahtuman päätteeksi.

Partiokirkko ja myyjäiset 12.12.2021 Lauritsalan kirkossa ja seurakuntakodilla

Partion adventtikirkko ja myyjäiset pidetään sunnuntaina 12. joulukuuta Lauritsalan kirkossa ja seurakuntakodillla. Tapahtuman ovat tervetulleita kaikki partiotoiminnasta kiinnostuneet, partiolaiset perheineen ja läheisineen. Kirkko kello 10:00 Lauritsalan kirkossa, jonka alussa sudenpentujen lupauksenanto. Myyjäiset seurakuntakodin salissa arviolta noin kello 11:15 alkaen. Tarjolla on myös ostettavaksi Sinisiskojen lämpimiä voileipiä yms., myyjäispöytien tuotteiden lisäksi. Arvoitu päättymisaika on kello 13:00.