Tapahtumia

TULEVIA TAPAHTUMIA:

 

LEIRIALUEEMME KEVÄTTALKOOT PÄIHÄNNIEMESSÄ

Tärkein retki- ja leirikohde Lauritsalan partiolaisille on leirialueemme, jonka kehittämiseen ja ylläpitoon voit sinäkin osallistua.

Kevättalkoot Päihänniemessä järjestetään helatorstaina 9.5.2024 klo 09.00 ->

Talkoolaiset ohjeistetaan turvallisiin työtehtäviin paikan päällä Rantasen kämpällä Päihänniemessä. Talkoisiin ei järjestetä varsinaista yhteiskuljetusta, mutta kyytejä voi kysellä talkoiden johtajalta Timo Löppöseltä (puh. 040 575 7822, timo.lopponen(at)upm.com), ja tarvittaessa kyytiin pääsee seurakuntakodin edestä sovittavaan aikaan. Ota mukaan omat eväät. Jokainen talkoolainen voi halutessaan ottaa mukaan esim. pistolapion, haravan/hangon, sekä polttopuiden tekoa varten voi ottaa mukaan moottorisahan.

Tervetuloa mukaan kaikki Sinisiskot, Siniveljet, Lauritsalan Partiotuki ry:n jäsenet, sekä muut vanhemmat ja tutut!

MENNEITÄ TAPAHTUMIA:

VUOSIKOKOUS 2024

Lauritsalan Partiotuki ry:n vuosikokous pidetään Torstaina 21.03.2024 klo 18.15 Lauritsalan seurakuntakeskuksen kahviossa. Kokousta voi samanaikaisesti seurata myös Teams -verkkokokousympäristössä. Ennakkoilmoittautuminen  Teams kokoukseen: ilmoittaudu kokoukseen viimeistään 20.03.mennessä sihteerille: timo.koho(at)kraoy.net tai 0400 935 574. Teams kokoukseen ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki ennen kokousta.

Käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Tervetuloa!

                   Johtokunta

 

Kirkkolanvuoren retki 3. joulukuuta. Sinisiskojen, Siniveljien ja Partiotuen Kirkkolanvuoren adventtiretki on samalla Lauritsalan partiolaisten itsenäisyys(päivän) juhla. Tänä vuonna se järjestetään ensimmäisenä adventtina 3.12.2023. Retkelle lähdemme bussikuljetuksella kololta klo 16.00., ole ajoissa paikalla. Retki päättyy kololle viimeistään klo 18.00 ja kololla on tarjolla glögiä tapahtuman lopuksi. Muista pukea päällesi säänmukainen ulkoiluvarustus.

Sudenpentujen lupauksenanto, adventtihartaus, sekä myyjäiset 10. joulukuuta Sudenpentujen lupauksenanto sekä adventtihartaus pidetään Lauritsalan kirkossa 10.12.2023  kello 13:00. Tämän jälkeen ohjelmassa ovat myyjäiset seurakuntakodilla, missä tarjolla mm. perinteisiä lämpimiä voileipiä. Tapahtumaan ovat tervetulleita partiolaiset perheineen ja läheisineen sekä kaikki partiotoiminnasta kiinnostuneet. Myyjäiset alkavat noin 13:15 ja päättyvät viimeistään kello 14:30.

Kevättalkoot 2023 Päihänniemessä järjestetään lauantaina 27. toukokuuta, kello 09:00 –>

Talkoolaiset ohjeistetaan turvallisiin työtehtäviin paikan päällä Rantasen kämpällä Päihänniemessä. Talkoisiin ei järjestetä varsinaista yhteiskuljetusta, mutta kyytejä voi kysellä talkoiden johtajalta Timo Löppöseltä (puh. 040 575 7822), ja tarvittaessa kyytiin pääsee kolojen/seurakuntakodin edestä sovittavaan aikaan. Ota mukaan omat eväät. Jokainen talkoolainen voi halutessaan ottaa mukaan esim. pistolapion, haravan/hangon, sekä polttopuiden tekoa varten voi ottaa mukaan moottorisahan.

Lippukuntien kesäleirin vierailupäivä sunnuntaina 9. heinäkuuta.

Kevättalkoot 2022 Päihänniemessä järjestetään sunnuntaina 22.05.2022 klo 09.00 ->

Talkoolaiset ohjeistetaan turvallisiin työtehtäviin paikan päällä Rantasen kämpällä. Poikkeuksellisesti ei nyt järjestetä yhteiskuljetusta Päihänniemeen, vaan jokainen saapuu paikalle omalla kuljetuksella. Samaten jokainen huolehtii omista eväistä poikkeusajan vuoksi. Suunnitelmissa on levittäytyä useampaan kohteeseen alueella pienissä ryhmissä (tai yksin), jotta voimme noudattaa EKSOTEn koronaohjeistuksia. Onneksi alueella on hyvin tilaa toimia. Jokainen talkoolainen voi halutessaan ottaa mukaan esim. pistolapion, haravan/hangon.

Myöskin polttopuiden tekoa varten voi ottaa mukaan moottorisahan.

PÄIHÄNNIEMEN LEIRIALUEEN 60 v juhla ja Kesäleirin vierailupäivä 12.06.2022

Lauritsalan partiolaisten leirialue täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Ensimmäiset lippukuntien leirit pidettiin alueella kesällä 1962, ja tänäkin kesänä alueella leireillään.

Vieraat ovat tervetulleita Päihään Lauritsalan Siniveljien ja Sinisiskojen kesäleirille sunnuntaina 12. kesäkuuta. Päivän ohjelma on seuraava:

Kello 12:00 lounas ja pieni historiakatsaus leirialueeseen

Kello 13:00 leirikirkko

Kello 13:30 alkaen leirikisailuja ja muuta ohjelmaa

Kello 15:00 Kahvit vieraille

Vierailupäivän ohjelma päättyy kello 16 mennessä.

Tarjoilujen suunnittelun vuoksi ilmoittaudu vierailupäivään Olli Kuivalaiselle viimeistään 29.5.2022. Laita viestiisi tulijoiden nimet, ja mahdolliset ruokarajoitteet. Huomio: jos sinulla on perheestäsi leiriläisiä kesäleirillä tai olet itse lähdössä johtajaksi leirille, tee ilmoittautuminen vierailupäivään Kuksa-järjestelmän kautta, samalla kun ilmoitat itsesi tai muita leiriläisiä lippukuntien kesäleirille. Muut juhlavieraat ilmoittautuvat Ollin kautta. Lisätietoja juhlasta ja samalle kesäleirin vierailupäivästä saa Ollilta.

Syksyn 2022 toimintakauden avaus

Syyskauden avaus ja partion “aloituskirkko”  ovat 18. elokuuta Lauritsalan seurakuntakodin pihalla ja kirkossa. Uusia jäseniä lippukuntiin otetaan kello 16:30 alkaen. Ohjelmassa on toiminnan esittelyä, partiomaista tekemistä, sekä mahdollisuus tavata lippukunnan johtajistoa. Partiokirkko Lauritsalan kirkossa kello 18:00, ohjelma päättyy  noin kello 18:30. Tervetuloa kaikki partiolaiset, Partiotuen jäsenet, sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet!

Kirkkolanvuoren retki 27. marraskuuta

Sinisiskojen, Siniveljien ja Partiotuen Kirkkolanvuoren adventtiretki on samalla Lauritsalan partiolaisten itsenäisyys(päivän) juhla. Tänä vuonna se järjestetään ensimmäisenä adventtina 27.11. Retki on noin 1,5 – 2 tunnin retki Lasolaan, Kirkkolanvuorelle, jossa on ohjelmassa yli 10-vuotiaiden partiolaisten (seikkailijat) lupauksenanto. Lisäksi ohjelmassa mm. adventtihartaus. Retki lähtee bussikuljetuksella seurakuntakodin edestä kello 16:00 ja päättyy viimeistään kello 18:00 takaisin samaan paikkaan. Kaikki partiotuen jäsenet ovat tervetulleita mukaan! Muista pukea päällesi säänmukainen ulkoiluvarustus ja partiohuivi, sekä halutessasi ottaa lyhty mukaan. Kololla on tarjolla glögiä tapahtuman päätteeksi.

Partiokirkko ja -myyjäiset 11. joulukuuta

Adventtikirkko ja sudenpentujen lupauksenanto Lauritsalan kirkossa 11. joulukuuta kello 10:00. Tämän jälkeen partion joulumyyjäiset seurakuntakodin salissa (noin kello 11:15 alkaen). Tapahtumaan ovat tervetulleita partiolaiset perheineen, partiotuen jäsenet, sekä kaikki partiotoiminnasta kiinnostuneet!