Tapahtumia

TULEVIA TAPAHTUMIA

Kevättalkoot 2022 Päihänniemessä järjestetään sunnuntaina 22.05.2022 klo 09.00 ->

Talkoolaiset ohjeistetaan turvallisiin työtehtäviin paikan päällä Rantasen kämpällä. Poikkeuksellisesti ei nyt järjestetä yhteiskuljetusta Päihänniemeen, vaan jokainen saapuu paikalle omalla kuljetuksella. Samaten jokainen huolehtii omista eväistä poikkeusajan vuoksi. Suunnitelmissa on levittäytyä useampaan kohteeseen alueella pienissä ryhmissä (tai yksin), jotta voimme noudattaa EKSOTEn koronaohjeistuksia. Onneksi alueella on hyvin tilaa toimia. Jokainen talkoolainen voi halutessaan ottaa mukaan esim. pistolapion, haravan/hangon.

Myöskin polttopuiden tekoa varten voi ottaa mukaan moottorisahan.

PÄIHÄNNIEMEN LEIRIALUEEN 60 v juhla ja Kesäleirin vierailupäivä 12.06.2022

Lauritsalan partiolaisten leirialue täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Ensimmäiset lippukuntien leirit pidettiin alueella kesällä 1962, ja tänäkin kesänä alueella leireillään.

Vieraat ovat tervetulleita Päihään Lauritsalan Siniveljien ja Sinisiskojen kesäleirille sunnuntaina 12. kesäkuuta. Päivän ohjelma on seuraava:

Kello 12:00 lounas ja pieni historiakatsaus leirialueeseen

Kello 13:00 leirikirkko

Kello 13:30 alkaen leirikisailuja ja muuta ohjelmaa

Kello 15:00 Kahvit vieraille

Vierailupäivän ohjelma päättyy kello 16 mennessä.

Tarjoilujen suunnittelun vuoksi ilmoittaudu vierailupäivään Olli Kuivalaiselle viimeistään 29.5.2022. Laita viestiisi tulijoiden nimet, ja mahdolliset ruokarajoitteet. Huomio: jos sinulla on perheestäsi leiriläisiä kesäleirillä tai olet itse lähdössä johtajaksi leirille, tee ilmoittautuminen vierailupäivään Kuksa-järjestelmän kautta, samalla kun ilmoitat itsesi tai muita leiriläisiä lippukuntien kesäleirille. Muut juhlavieraat ilmoittautuvat Ollin kautta. Lisätietoja juhlasta ja samalle kesäleirin vierailupäivästä saa Ollilta.

Syksyn 2022 toimintakauden avaus

Syyskauden avaus ja partion “aloituskirkko”  ovat 18. elokuuta Lauritsalan seurakuntakodin pihalla ja kirkossa. Uusia jäseniä lippukuntiin otetaan kello 16:30 alkaen. Ohjelmassa on toiminnan esittelyä, partiomaista tekemistä, sekä mahdollisuus tavata lippukunnan johtajistoa. Partiokirkko Lauritsalan kirkossa kello 18:00, ohjelma päättyy  noin kello 18:30. Tervetuloa kaikki partiolaiset, Partiotuen jäsenet, sekä kaikki toiminnasta kiinnostuneet!

Muuta:

Kirkkolanvuoren retki 27. marraskuuta ja partiokirkko ja sudenpentujen lupauksenanto Lauritsalan kirkossa 11. joulukuuta (sekä partiomyyjäiset). Päivämäärät vahvistetaan vielä myöhemmin.